Višegodišnje ISKUSTVO

Mi smo knjigovodstveni i računovodstveni servis, specijaliziran za obrtnike, mikro, male i srednje poduzetnike, te tvrtke u stranom vlasništvu. Osim navedenih usluga, poduzetnicima asistiramo pri osnivanju tvrtke, u pronalasku poslovnih prostora, te pružamo administrativne usluge u vidu “posredničkog” obavljanja administrativnih aktivnosti umjesto samog poduzetnika (ishođenje PDV ID broja, EORI broj, ishodovanja različite pravne dokumentacije i sl.).

  • LoviSS d.o.o. 
  • pružamo kvalitetne, ažurne i stručne knjigovodstveno-računovodstvene usluge
  • obavještavamo vas i savjetujemo o relevantnim zakonskim propisima koji se tiču vašeg poslovanja
  • možemo vam asistirati pri pronalasku poslovnog prostora, ishođenju PDV ID, EORI broja i obavljanju raznih administrativnih aktivnosti
  • trudimo se biti vam na raspolaganju za sve nedoumice koje imate u poslovanju i u vezi s poslovanjem vašeg obrta ili tvrtke

 

Naš ured nalazi se u Funtekova 11, Hrebinec, u Općina Brckovljani. 

Iako se nalazimo u Hrebincu, knjigovodstvene usluge pružamo poduzetnicima iz cijele Hrvatske – online knjigovodstvo.

Vaša lokacija više nije zapreka za ugovaranje računovodstveno-knjigovodstvene usluge s jednim od najdugovječnijih knjigovodstvenih servisa.

Mi smo knjigovodstveni servis koji će vam omogućiti da se posvetite svom poslu i djelatnosti.

 

ZAŠTO ODABRATI NAS

Postoji razlog zašto nam poduzetnici vjeruju od 2000. godine 

- 01
BOGATO ISKUSTVO
 

U poslovnom svijetu jednu od najvrijednijih vještina predstavlja iskustvo – poslujemo od 2000., od kada svojim klijentima poduzetnicima pružamo vrhunsku knjigovodstveno-računovodstvenu uslugu

- 02
SAVJETOVANJE
 

Kroz vođenje vaše tvrtke vrlo često ćete dolaziti u situacije u kojima će vam biti potrebna stručna pomoć ili savjet. Tu smo za vas.

- 03
MEĐUNARODNO POSLOVANJE
 

Specijalizirani smo za poslovanje s tvrtkama u stranom vlasništvu i stranim tvrtkama / podružnicama koje posluju u Hrvatskoj.

- 04
ANALITIKA I IZVJEŠTAVANJE
 

Mogućnost mjesečnog praćenja Bilance i Računa dobiti i gubitka, a analitike kupaca i dobavljača u svakom trenutku; periodični obračuni, akontacije poreza na dobit i sl.

- 05
AŽURNOST
 

Jedno od temeljnih računovodstvenih načela je – ažurnost. Ažurnost u vođenju poslovnih događaja nužna je kako biste imali pravu sliku o poslovanju vaše tvrtke, te kako biste bili u mogućnosti donositi ispravne odluke.

- 06
ONLINE KNJIGOVODSTVO
 

Ukoliko vam nismo usput ili se nalazite u drugom dijelu Hrvatske – nema problema. Pružamo uslugu e-knjigovodstva, što znači da nam dokumentaciju dostavljate u elektronskom obliku.